Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVÅ SIDOR AV SAMMA MYNT

sida A:

 

vem ska vi spy galla över i dag?

finns det någon som är tillräckligt svag?

hur ska jag få ur mig min aggression?

kanske genom terror utan pardon

misshandla begåvning

angrip talang

slå upp en förlovning

slå dig i slang

med de missunsamma

i vår nation

tryck ner allt i tryck

som vill ta sig ton

 

 

 

sida B:

 

de snyggaste ska alltid komma till tals

de snyggaste vill alltid hålla sig framme

de snyggaste är massmedias glasklara val

det hävdar signaturen "alltid densamme"

 

 

LARZ GUSTAFSSON   16/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-16 19:16



Bookmark and Share


  Mats Henricson
GRYMT skickligt format samhällsdokument som jag skriver under omgående ! Bokmärker !
2012-01-19

  anits VIP
En text som säger mycket hur världen är idag
det finns så mycket avundsjuka och
missunsamhet
2012-01-18

    Tea Alex
Intressant text.
2012-01-17

  mare VIP
Missunsamma personer finns det gott om, jag säger att det är av ondo..
2012-01-17

  Måna N. Berger
Internet öppnade kommunikationskanaler som vi aldrig haft tillgång till förut, tänker jag när jag läser det här, samtidigt som det öppnade för att en del av de fulaste dragen hos människorna kunde sticka fram snipiga trynen.
Myntet har bara två sidor, ja, men det kan ha olika valörer!
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP