Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi går här...

Vi går här utmed varandra
sneglar lite ibland
Hejar och pratar om vädret
lite småprat ibland
Men det där på djupet
det svåra
eller lätta
som gör att vi ser varandra
Var är det?
när finns det tid?
Se dig om
bland alla människor
När ska vi verkligen se varandra
ett möte själ mot själ
Där bredvid
går kanske en vän
du aldrig möter




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-16 23:01



Bookmark and Share


  Birgitta Jacobsson
Våga möta nya människor! Det är spännande och intressant! Det känner jag att du vill förmedla.
2012-01-20

  anits VIP
Mycket fina tankar har du här
2012-01-19

  Anya VIP
Precis så är det. Bra fångat!
2012-01-17

  Lars Hedlin
Tankar och funderingar som väcks!
2012-01-16

  Ninananonia VIP
just så...tycker om dina tankar..kram
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP