Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




VÄNLIGHET ( 6 - ords novell )

 

 

mött med

vänlighet

vilken skön känsla

 

 

 

 

anits 17 januari 2012

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-01-17 10:28



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en enda liten vänlighet kan lyfta av en tung börda... tack för tanken!
2012-01-23

    Phantasos
En av de bästa känslorna!
2012-01-18

  Lars Hedlin
Kram
2012-01-17

  Bibbi VIP
Skriver under på helene.elias
2012-01-17

    ej medlem längre
Händer mig ibland också. Annars brukar jag alltid hälsa vänligt på gamla ortsbor å de blir så glada å jag också!
2012-01-17

    ej medlem längre
Händer mig ibland också. Annars brukar jag alltid hälsa vänligt på gamla ortsbor å de blir så glada å jag också!
2012-01-17

    lory
bara det..kram..så fint..o enkelt
2012-01-17

  Anya VIP
Låter mycket bra!
2012-01-17

  © anakreon VIP
Kort och gott!!!
Calle
2012-01-17

  Eva Helene VIP
Fint! En vänlig människa kan sprida ljus över en hel dag.
2012-01-17

  Sofhia Wirström
fin dikt, varm
2012-01-17

  marie-helene
Orden rymmer en hemlighet..
En del kallar det hyckleri om man är vänlig men det orsakar
bara gott..
Strävan efter vänlighet är bara gott...Tankeväckande text,bra..
Att ta fram det goda inom sig är av vikt..Det onda behöver man inte ta fram..
2012-01-17

    ej medlem längre
...och så bra för själen

Tack Anits...
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP