Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




JAG DRÖMDE

 

 

jag drömde om dig i natt

varför vet jag inte

 

men du har lämnat spår

i mitt minne

 

du hade drömmar visst

drömmar är bra

 

men dina drömmar var

annorlunda

 

du trodde du skulle kunna

äga mig äga allt som kom

dig nära

 

 

du visade inte ditträtta jag i början

men till sist så såg jag det

 

det var inget jag vill uppleva

igen så visst är jag tacksam

att du gjorde bort dig så jag

fick upp mina ögon

 

varför jag drömde om dig i natt

det vet jag inte men du kanske

tänkte på mig och ångrade ditt

beteende

 

 

 

anits 17 januari 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-18 00:02



Bookmark and Share


    maija tuori
Gillar !!!!
2012-01-21

  ULJO
En underbar text tagen direkt ur nuet och på ett sätt som få behärskar.
2012-01-19

  M M Mannheim VIP
Bara du kan på ett så fint sätt berätta om vardagsnära saker! nybliev pensionär oxå!
2012-01-18

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-01-18

  aol
ja vilken tur, bra skriftat vännen
2012-01-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP