Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillasyster

När jag berättar sagor i garderoben om ett främmande land.
När jag kysser dig i pannan och din lilla glugg tittar fram.
När vi sjunger med till Lejongkungen och jag ritar med mina fingrar på din rygg.
När jag har köpt choklad som vi sätter oss och äter i smyg.

När du nynnar på vackra låtar jag lärt dig för längesen.
När du och jag sitter och pratar med varsin låtsasvän.
När jag har blivit sjuk och du sätter plåster över hela mig.
När du gråter och jag är den enda som kan trösta dig.




Fri vers (Fri form) av Flickan utan namn
Läst 4482 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-01-18 15:07



Bookmark and Share


    Ivanovitj
Så fin! Applåd:D
2013-08-04

    Bellissima
Vackert!
2012-01-19

    ej medlem längre
Syskonkärlek :) var rädda om varandra..
2012-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Flickan utan namn
Flickan utan namn