Ytterligare yttrande av yttersta vikt. Detta är den yttersta tiden.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytterligare yttrande av yttersta vikt. Detta är den yttersta tiden.




TILL YTTERLIGHETMERA VISSO

det ni kallar

ytterlighetsriktning

går inte igenom

er besiktning

men jag valde själv

min livsinriktning

den får genomsyra

all min diktning

 

 

LARZ GUSTAFSSON    19/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-19 20:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Visst. En som tror på Jesus tror på Hans Ord.
2012-01-20

  Bjarne Nordbö
Har inte folk i alla tider tyckt att de levt i den yttersta.
2012-01-20

  anits VIP
Mycket starkt och bra skrivet
2012-01-19

  Mats Henricson
..och med en viss humoristisk "knorr"......
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP