Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

När kärlek möter kärlek
så finns det inget som kan stoppa
den...




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-20 20:03



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant
2012-01-24

    ej medlem längre
Nej, inte om man bara vågar!
2012-01-20

    ej medlem längre
Du säger allt...
2012-01-20

  Ninananonia VIP
Inget... :)
2012-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP