Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Var man än bor

 

 

 

 

så är det var man än bor

när man kommer hem stannar

utanför porten med bilen

bär in det som är tungt

 

så fladdrar gardiner i vart och

vartannat fönster nu bryr jag

mig inte om det längre orkar

jag inte bära tungt så gör jag

som dom flesta andra kör fram

till porten bär in det som är tungt

 

 

så jag låter gardinerna fladdra

kan ungdomarna parkera framför

porten en hel kväll kan jag göra

det ett par minuter när jag plockar

ur det jag har bilen

 

så verkar det vara på dom flesta

platser där det bor människor

som är nyfikna och inte har annat

för sig än att sitta och se ut genom

fönstret och kolla allt som händer

 

 

 

 

 

 

anits 20 januari 2012

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-20 23:48



Bookmark and Share


  Anya VIP
Svårt det där med varför vi människor gör som vi gör. Kanske är det bara en reflex att kolla ut.
2012-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Vissa tycks ha ett kontrollbehov.
2012-01-21

  Bibbi VIP
En fantastiskt talande bild.
2012-01-21

  Bibbi VIP
Att vinka kanske är en god ide' för att få dem att tröttna och kanske skämmas en gnutta.
Applåd!
2012-01-21

  Lars Hedlin
En fin text!
2012-01-21

  aol
jag brukar vinka men jag gillar några av mina grannar,
2012-01-21

    ej medlem längre
Fotot är härligt... både fruset och rinnande, både snö och mossa.

Sen håller jag med om texten. Nästa gång kan man ju vinka till dom?
2012-01-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP