Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu är det dags att lyda kroppen




Tröttheten gör ont

 

 

tröttheten tar makten över mig

jag vill inte det ska ske men just

i dag har den gjort det

 

jag kan inget göra är krafterna borta

orken har försvunnit då måste jag

lyda min kropp som säger i från

 

det är inte lätt så mycket jag vill göra

så mycket jag börjat med som sedan

blir halvfärdigt

 

jag pratar med mig själv talar om för

mig att när jag inte orkar så är det dags

att vila ta det lugnt

 

jag tycker att jag vilar och vilar så det

är bäst att jag lyder min kropp det har

jag varit dålig på under åren som gått

 

när jag inte orkar läsa det som ni mina

skrivarvänner skriver det är då det känns

tomt och tröttheten gör ont

 

jag vet det går över allt har sin tid nu

har tröttheten tagit makten över min

kropp när den försvinner det vet inte

jag det får tiden visa

 

 

 

 

 

 

anits 21 januari 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-21 18:23



Bookmark and Share


  Anita Hanssen VIP
Väl formulerat, man känner med dig genom orden.
2012-01-26

  Anya VIP
Krya på dig!
2012-01-23

  Bibbi VIP
Känner igen tillståndet.
2012-01-23

  Eva Helene VIP
Väl beskriver du ett tungt ok.
2012-01-22

  Lars Hedlin
..KRAM.. Hoppas att din ork snart kommer åter
2012-01-22

  Sofhia Wirström
inte kul, det är svårt lyssna till kroppen. hoppas det snart blir bättre.kram
2012-01-21

  Vici
Usch, inte kul!

Det kan vara svårt att
acceptera att släppa
sakerna man ville göra
och bara försöka vila.

Men jag önskar dig
vila till både kropp och själ!

Du kommer tillbaka
när du orkar igen...

Var rädd om dig!

Kram!
2012-01-21

  marie-helene
Jag har själv precis börjat lära mig att lyssna till mina signaler,har också varit så trött men man får krafterna tillbaka om man slutar kräva det... Du kommer igen,kram...Låt det bara få ta tid...
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP