Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankens kraft

Tankens kraft är stor
outgrundlig och kraftfull
När vi tänker på varandra
samtidigt i rätt sekund
Känner vi händers smekningar
sinnens öppenhet
Du är i min tanke
jag i din




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-22 09:42



Bookmark and Share


  anits VIP
En fin tanke
2012-01-24

  Vici
Ja, och eftersom tankarna
sitter i huvudet som är kopplat
till hjärtat och känslorna
är det otroligt vilken kraft
tanken kan utöva...

Intressant att fråga sig är;
vem har makten över
kraften...?

Tänkvärda ord
2012-01-22

  Ninananonia VIP
Tycker om dina tankar :) de pirrar i hjärtat ... kram
2012-01-22

  kerstin skriver VIP
den tanken gillar jag.
fint skrivet om det ogreppbara
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP