Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVIGSIDAN

här är vi alla aviga

och ingen vill bli rät

så skaldar vi om vår fast

vinternatt går tunga fjät

och hösten skriver vi om när

ni fylkats på er strand

när skönaste sylfider steks

av julisolens brand

en del av oss är troende

och andra inte alls

men alla är beroende

av detta att ge hals

att basunera ut ett intryck

och en emotion

visst ser man oss som kufar men

vi har vår egen ton

 

 

LARZ GUSTAFSSON    22/1 2012

 

 

Att Alice Cooper stänker blod på scenen i globen är inte värre än en opera av Wagner, där Zeus är tänd på sin egen dotter.

Anders Carlberg




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-22 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP