Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AUTODIDAKT

jag hävdar min rätt

att vara autodidakt

jag böjer mig inte

under snobbarnas makt

här har jag min takt

ni kan behålla er pakt

jag är och förblir

en äkta autodidakt

 

 

 

jag vill inte leva

som experterna lär

de mördar mystiken

med sin vokabulär

och kväver vår frihet

med sin trista teknik

jag vill inte sluta

som ett levande lik

 

 

 

jag hävdar min rätt

att vara autodidakt

och vägrar att göra

som eliten har sagt

jag håller mig borta

från de spår som ni lagt

de dryper av likvatten

och stinker av slakt

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     22/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-22 14:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet
2012-01-24

  mare VIP
Bra diktat ;)
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP