Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ton

Du är din egen ton
Lyssna på stämgaffeln
Musiken spelar en stilla melodi




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-22 17:11



Bookmark and Share


    Rolf Zandén
Skön ton och med så få ord dessutom.
2012-01-23

  Ninananonia VIP
Skönt och stilla vila....
2012-01-22

  kerstin skriver VIP
ja, alla har vi vår egen ton, det gäller att lyssna in.

fint.
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP