Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du rörde...

När du kramade mig
kände jag
Det var den beröringen
som saknades
Du rörde vid mitt hjärta




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-22 17:28



Bookmark and Share


  Jakob Drakros
Så intim
:-)
2012-01-23

  Ninananonia VIP
Så fint.. att röra så....
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP