Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tycker jag iallafall...

Att vara rolig på
andras bekostnad
Visar inte storhet
utan litenhet...
Olikheter behövs
Det gör livet spännande
Skratta med varandra
inte åt...




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-22 18:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant, instämmer i dina tankar
2012-01-24

  Linda CH VIP
Stort tänkt!
2012-01-22

  Larz Gustafsson VIP
Det finns många som gör sig lustiga över fetma. Men det är ju politiskt korrekt och socialt acceptabelt. Tydligen.
Andan är dock densamma som i Tredje Riket.
2012-01-22

  Vici
Instämmer!

Kom att tänka på
det här ordstävet:
Stora män känner sig
aldrig stora
och små män aldrig små...

En människa trygg i sig själv
behöver inte göra sig lustig
på någon annans bekostnad

Bra skrivet.
2012-01-22

  Ninananonia VIP
Ja absolut sant... Låt oss skratta med varandra...
2012-01-22

  Birgitta Jacobsson
Så sant som det är sagt!
2012-01-22

  thyra
Kloka ord som jag håller med i. Fin liten dikt!
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP