Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S O S

tappre sjöman, kan du

överrösta havets brus?

lotsa någon vilsen fast

en storm blåst ut ditt ljus?

får du någon chans att

delge folket din version

sedan havet piskat upp

en våg av aversion?

jag vet hur det känns att

stå där ensam mot en mobb

utlämnad och missförstådd

som en gång gamle job

ge Honom som skapat dig

en enda ärlig chans

ta emot Hans Ord och

fatta nu Hans frälsarkrans

 

 

LARZ GUSTAFSSON     23/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-23 07:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Mobbing för med sig ensamhet,
men det finns räddning, det gäller
att ha tålamod, för att förstå vad
tro innebär
2012-01-24

    ej medlem längre
Mkt bra.Jag har tagit emot Herren i mittliv för femtielfte gången
hoppas slippa återfall i blandmissbruk,kämpar som en "Blådåre"
Som tur är så är mitt kapital skralt så missbruk har jag inte pengar till helt enkelt.
2012-01-24

  mare VIP
Jättefin dikt, applåd !
2012-01-23

  Mats Henricson
Återigen stämmer jag in med jole, en bra tolkning av din skrift ! Bra rimmat som vanligt !
2012-01-23

    ej medlem längre
Bra, det är ensamt för en mobbad.
Då gäller det att vara stark i sin självbild
och uppfattning.
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP