Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våldets boning

Solen skiner

på parkettens yta

över knöggliga märken

efter pappas basfiol


Pappa, utbytt

mot Våldets härskare

förklädd till kärlek

och snäll styvfar


Bakom dörren

mammas förtvivlade skrik

lillebror ropar i nyckelhål

- slå inte min mamma


Lillebror, bara fyra

men vågar ändå

får lida i lönn

cigarettbränd och omkullkastad


Vi gråter

längtar efter pappa

men får inte

Våldets härskare bestämmer




Prosa av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-23 16:11



Bookmark and Share


  S~A •••
Rysningar. Finns mer bakom fasaden. Kram
2017-11-27

    ej medlem längre
Satan Regerar (titel #2)

Jag hoppas han fick en smärtsam och utdragen död

Publicera om även denna, så att den kommer fler till användning. Jag vet hur lata vissa är med att leta texter som inte finns på sida #1
2013-06-27

  Karin Häggberg
Man vill bara krama, och lyfta bort ett så tungt och kvävande täcke!!
2012-01-24

    Anneli A
Jösses vad tungt!
2012-01-23

  Militsa
Sorgligt..
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP