Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje dag är en prövning




Tänk att bara få vara

 

 

 

att bara få vara

försöka glömma

allt det tunga

 

det är en lisa för själen

att kunna få må bra

om så bara en liten stund

 

men det är inte lätt

att vara jag vissa dagar

 

i dag var det mina vänner

hundarna som gav mig hopp

glädje och kärlek

 

 

jag vet det blir bättre

men när det pågår

känns det som det är

krig i min kropp

 

värken flyttar sig precis

som den åkte hiss ifrån

axlarna ner i benen

 

jag vet det blir bättre

i morgon är en ny dag

hoppas att allt känns

annorlunda då

 

 

 

 

anits 24 januari 2012

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-24 00:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Eva Helene
2012-01-26

  Anya VIP
Önskar diktarjaget en smärtfri dag. hoppas den kom.
2012-01-25

  Eva Helene VIP
Hoppet finns där trots smärtan. Fint!
2012-01-24

  poetryGirl
Berörande rader
2012-01-24

    Birgersdotter VIP
Ta vara på de fina stunderna....
2012-01-24

  M M Mannheim VIP
En fördel med smärta är att man känner att man lever. När min smärta sätter igång, nu två dygn med migrän. Så tänker jag att det kunde vara värre och med tanke på allternativet så mår jag trots allt ganska bra!
Kämpa på och tänk på att jag finns här på poeter när helst du vill!
Kram och puss!
2012-01-24

    AA VIP
Fin text. Berörande och igenkännande. Ta vara på att vara om än för en stund.
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP