Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets promenad i nöjespark

Oskyddade i livets karusell
Ingen hjälm, inga knäskydd
Ett ögonkast får oss att ramla omkull
Vi reser oss upp
Ord får oss att falla igen
Ibland landar vi i bomull men ibland i betong

I livets berg och dal bana åker vi utan säkerhetsbälte
Ömsom kastas vi ur
Ömsom hålls vi tillbaka och åker vidare
med någon vi älskar

Turerna är många och av olika slag
Alla lägger de något i lärdomens ryggsäck...
..om vi bara håller ut till slutdestination.




Fri vers av livspoesi
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-26 10:29



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Ja slutdestinationen når vi ju alla förr eller senare.
Ett trevligt sätt Du målar vår väg dit.
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

livspoesi