Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




RÄDD och ÄNGSLIG

 

 

jag vill inte vara ängslig rädd

men just nu, så är jag det

 

rädd det ska hända en olycka

därute där dom kör med sina

snöskotrar

 

flera är dom hejar på varandra

nyktra tror jag heller inte att

någon är

 

jag brukar inte kolla i fönstren

men nu har jag gjort det inte

av nyfikenhet

 

utan av rädsla att något otäckt

ska hända ska försöka att inte

lyssna till ljuden när dom kommer

körande utanför mitt fönster

 

ska försöka sluta ängslas gå och

lägga mig för i morgon är en ny

dag när jag vill känna att jag fått

sova lite grann

 

 

 

 

 

anits 28 januari 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-28 01:05



Bookmark and Share


  Maria T
Du har ett omtänksamt
hjärta
2012-01-29

  Larz Gustafsson VIP
Själv önskar jag ibland att de som buskör med bilar nedanför vårt fönster verkligen ska råka ut för olyckor.
2012-01-28

  Eva Helene VIP
Hoppas att du fick lite lugn och ro till slut!
2012-01-28

  Bibbi VIP
Skriver under på MatsMatt
2012-01-28

    Birgersdotter VIP
Du har ett varmt gott hjärta
2012-01-28

  Magica VIP
Du verkar vara en omtänksam person!
Det är en raritet idag...
2012-01-28

  M M Mannheim VIP
Om de som stör din nattsömn och är onyktra mår nog inte lika bra i morgon som du! Hoppas bara att ingen skadas i natt.
Tack för din verklighesnära och vardagliga dikter. Kram
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP