Take it as it comes...Or leave it!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Take it as it comes...Or leave it!




SNUSKET OCH FURIOSITETEN

 

 

det som rinner ut ur din kloak

är för vedervärdigt för min smak

när du slutat tala med din bak

kan vi kanske mena samma sak

 

copy cat-ilska

är en tom och tjatig pose

men min är lika äkta

som kläder från borås

 

ni får inblick i min produktion

slösar vilt med min indiskretion

som om min mest erogena zon

blivit föremål för expansion

 

copy cat-ilska

är ett mode och en trend

men min är genuin

och lika bufflig som bengt sändh

 

 

LARZ GUSTAFSSON januari 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-28 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP