Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Jag vill tro

 

 

jag vill tro på det goda i livet

men ofta så blir jag besviken

 

 

jag vill tro alla människor om gott

men den som jag trott vara en verklig vän

 

 

visar sig vara den vän som går bakom

ryggen vänder kappan efter vinden

 

 

ibland undrar jag om det finns något

gott att glädjas åt och det gör det

 

 

naturen ger mig ro i själen där finner

jag glädje och samhörighet i alltet

 

 

barnbarnen mina solstrålar som sprider

sådan glädje växer blir stora känns så

om tänksamma

 

 

så har jag mina fyrfota vänner varje vardag

dom visar sin tillgivenhet sin kärlek dom

är äkta sanna

 

 

jag vill tro på det goda i livet vill slippa

bli besviken men energitjuvar finns där

man minst anar det

 

 

jag lever mitt liv har det bra känns ensamt

ibland men hellre det än som det var en gång

ensam ensamhet trots att vi var två

 

 

 

 

 

anits 28 januari 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-28 23:59



Bookmark and Share


  Vici
Fina berörande ord
och en vacker bild!

Människor är inte att lita på till 100%
eftersom vi är behäftade med så
mycket svagheter... Finns bara en
som aldrig sviker;-)

Fint att du har barbarnen, djuren och
den otroligt vackra naturen!!!

Kram!:-)
2012-01-30

  Maria T
Så fint att du har dina solstrålar
och dina fyrfota vänner
vackert foto
2012-01-29

  Eva Helene VIP
Vackert i ord och bild!
2012-01-29

  Anya VIP
Hoppas diktarjaget hittar en fin vän.
2012-01-29

  poetryGirl
Jag tror på Naturen
2012-01-29

  Larz Gustafsson VIP
Människan kan man aldrig lita på.
2012-01-29

  Seglaren
Du vet att det finns goda människor. Goda som du. Men jag är glad att du åtminstone uppskattar Djuren, Naturen och Barnen. Du vet vad glädje är. Att saker och ting kan vända.
2012-01-29

  Bibbi VIP
Mängdkramar i natten!
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP