Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




En härlig sparktur

 

vid min sparktur i dag

njöt jag av solen som sken

så skönt från en vinterblå

himmel

 

 

jag tog mig lätt fram det var

ett underbart sparkföre

fåglarna hade vaknat till liv

 sjöng sina vårsånger

 

 

talgoxen följde mig genom

att flyga från gren till gren

lät mig njuta av den vackra

sången och solen som värmde

 

den kändes som en vårdag i mars

trots att det var en av dom sista

dagarna i januari månad

 

 

 

 

anits 29 januari 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-29 23:28



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
tack för att du tog oss med på din sparktur
2012-02-02

  arja savela
Underbar läsning!
2012-02-01

  Anya VIP
Härligt med vårkänslor i januari.
2012-01-30

  Eva Helene VIP
Så fint! En föraning om vad vi har att vänta.
2012-01-30

  Larz Gustafsson VIP
Snart är vi där. På riktigt.
2012-01-30

  Vici
Låter helt underbart
ljuvligt!
2012-01-30

  Bibbi VIP
Låter helt underbart.
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP