Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tanken...

I tanken finns vi redan hos varandra
den har färdats längst vintervägar
Virvlat som snöfall
längtat som vårsolen
I en iskristallsång har den
närmat sig våra hjärtan
Tinat våra händer
som glöder av en sekunds beröring
Din tanke bor hos mig
min tanke bor hos dig.
Alltid tillsammans




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-01 18:20



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Mmmm :) så fint
2012-02-02

    ej medlem längre
Innerliga ord...tycker om!
2012-02-01

  Quasimodo
En nära varm känsla ger dess ord!!
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP