Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




ETT FOTO

 

 

 

såg ett foto på dig idag

då mindes jag

sista gången vi möttes

vi sa hej roligt att ses igen

 

det var då

jag tog mod till mig

gav dig en kram

sen vände jag om

och gick min väg

 

såg i ögonvrån

din förvånade blick

men jag hade så länge

velat ge dig den kramen

 

för den hjälp

du en gång gav mig

så idag såg jag ett foto

på dig

 

blev glad

att det går bra för dig

min räddare i nöden

det var du

en gång för länge sedan

 

 

 

anits 1 februari 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-02 00:27



Bookmark and Share


  ULJO
Det finns hopp för mänskligheten visar du här. Fin bild, dessutom.
2012-02-04

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-02-03

    Birgersdotter VIP
Så fint skrivet...
2012-02-02

  Michaela Dutius
Så vacker hyllning till en god människa
2012-02-02

  Anya VIP
Vad härligt med sådana människor. Glad att diktarjaget fick uppleva hjälpen!
2012-02-02

  poetryGirl
ja, så känns det för mig också, för min fd man
2012-02-02

    lory
ja o fina rader dessa...
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP