Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt!

Människorna går omkring i en vacker dröm
bedövande vacker-förödande kall
Ögonen bevittnar skönheten
stämma fryser till is
Tinar upp inomhus
med kaffekraft
Då rinner orden
som grädde




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-02 19:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Kaffekraft, vilket härligt ord
2012-02-04

  Blåbäret
tänk vad lite värme kan göra
2012-02-02

  Ninananonia VIP
du fångar det...vackert tycker jag...gillar grädde i kaffet som påminner mig om min mormor...fastfruset i tiden inom mig
2012-02-02

  Anya VIP
Verkligen bra uttryck, kaffekraft, och så grädde på det! :o)
2012-02-02

    ej medlem längre
Varma ord om det kalla...fint!
2012-02-02

  Larz Gustafsson VIP
"Kaffekraft"
Mäktigt uttryck.
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP