Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto en vinter när det var mycket snö




GNÄLL

 

 

 

det så känns så underligt

när människor aldrig är nöjda

 

vad dom än gör och får uppleva

så är dom missnöjda

 

varför?

 

det har jag undrat många gånger

men visst jag vet att vi är alla olika

 

det känns så skönt att få stänga

dörren känna hur värmen slår

emot mig

 

 

inte behöva tänka på att det ska

finnas ved att den är huggen sågad

klyvd att bara bära in

 

nej det hände inte ofta där borta

i skogen att det fanns ved för en

hel vinter

 

var tacksam om det räckte fram

till december nu känner jag mig

tacksam och glad över den värme

jag har i min lägenhet

 

det finns så mycket att vara tacksam

för visst gnäller jag också men inte

som en del människor gör

 

det är aldrig bra alltid något att gnälla

över jag måste erkänna jag blir ledsen

många gånger när jag hör dom som

inte tycks vara positiva till någonting

 

 

 

 

anits 4 februari 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-04 00:43



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa vad är att göra åt gnällspikar? Svåra människor!
2012-02-05

  ULJO
Mycket träffsäker text som vissa männsikor skulle behöva ta del av.
2012-02-04

  Bibbi VIP
Skriver under på Eva Helene
2012-02-04

  Eva Helene VIP
Sådana där gnällspikar får man försöka undvika så gott det går, de drar bara ner humöret. Bra text!
2012-02-04

    ej medlem längre
Vi har så mycket att vara tacksamma över. En varm lägenhet är en av det viktigaste. Min är kall som fan så jag flyttar! ((gnäll). Men jag har valt att flytta istället för att gnälla:) När människor med bra ekonomi och hälsa är missnöjda känns det som ett hån! Bra att du skriver om detta!
2012-02-04

    Birgersdotter VIP
Bra skrivet....
2012-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Människor är otillfredsställda på djupet p g a att de vandrar utan Jesus.
2012-02-04

  arja savela
Jag tänker på dem som gnäller fast de är friska och har det hyfsat annars också! De fattar inte hur livet kan förendras när man blir drabbad av sjukdom eller annat elände som utförsäkrig ex.
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP