Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönsterkonst

Ibland är det vackra onåbart
jag ser det genom mitt fönster
Ljusblå himmel
solen kikar mellan snöklädda träd
Får gårdens vita täcke att glittra
ser alla underbara snökreationer
Stirrar på termometern
som ser trotsigt tillbaka
-35
ibland är det vackra onåbart.
Tur att det finns fönster
och kaffe




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-04 09:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert och poetiskt skrivet
2012-02-08

  Ninananonia VIP
Tur :) hihi så fiffiga tankar du bär... onåbart :)
2012-02-05

  Jakob Drakros
"vackra onåbart" :)
Ibland...livet är kaffegott.
Skön fångat :)
2012-02-05

  Anya VIP
En vacker här och nu stund med både plus och minus.
2012-02-04

    ej medlem längre
Vackert..ända till det där med -35 *ler*
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP