Kan du imitera flaggor?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du imitera flaggor?




PLAN NIO FRÅN YTTRE RYMDEN

 

 

vissa gillar vintern

andra hyllar mygel

värm upp deras stjärtar

med tvättäkta prygel

folk som älskar snöfall

och att pimpelfiska

låt nu deras ryggslut

smaka på en piska

du som tycker kylan

är så hemskt romantisk

borde deporteras

och bli transatlantisk

vintern är ett gissel

fiffel är en piska

straffa vintervänner

pina, rappa, smiska!

 

LARZ GUSTAFSSON 4/2 2012

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-04 15:02



Bookmark and Share


  mare VIP
Men Larz, inte ska du slå, vänd högra kinden ;)
Bra flöde.
2012-02-04

  Mats Henricson
Rätt kul ! Du blandar rått och "flott" med sedvanlig elegans !
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP