Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa

Jag är ute på en
spännande resa
Vet inte än var
mina fotsteg för mig




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-06 19:47



Bookmark and Share


  anits VIP
En spännande resa
2012-02-08

  Anya VIP
Sanna ord. Önskar ibland att jag visst var min resa bar. Bra ordat!
2012-02-07

  Jakob Drakros
Sköna tisdag morgon vibbar :-)
2012-02-07

  Ninananonia VIP
Kan vara spännande :)
2012-02-06

  Bringebruden
Åh, det är spännande!
Tillit. Blandas med tvekan... Kanske. Eller bara Förväntan!
Lycka till på färden
2012-02-06

    ej medlem längre
Livet är en resa...ett steg i taget...
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP