Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




När svaren inte kommer

 

 

när svaren inte kommer

efter alla provtagningar

undersökningar

och röntgen

 

det som skulle ta ett par dagar

högst en vecka att få svar på

 

när det nu gått nästan tre veckor

så slog jag numret till den som

lovat mig svara direkt svaren kom

 

men där visste ingen ingenting

till slut blev jag lovad att det en

eftermiddag denna vecka ska

någon ringa mig och jag få svar

 

undrar inom mig kommer

det att hända?

 

jag är inte orolig kommer ingen

att ta kontakt med mig så ringer

jag igen då är jag inte rädd för

att säga det jag tänker

 

 

 

anits 6 februari 2012

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-07 00:22



Bookmark and Share


    maija tuori
Ber för Dig som Bibbi ! Du kommer att få svaret .
2012-02-07

    ej medlem längre
Tänker på dig genom ett ljus...
2012-02-07

  Anya VIP
Hoppas svaren kommer snart.
2012-02-07

  Bibbi VIP
Ber för Dig.
2012-02-07

    ej medlem längre
Jag befinner mig i precis samma rundgång... Det är så jobbigt. Men tack för din text, vi får hoppas på svar och bra svar...
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP