Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vara korrekt.

 

 

 

 

 

Under verkligheten i mörket,

lever utan att se.

 

Där mörket når långt in

och det finns ingenting...

 

... som kan andas rent,

som kan vara korrekt.

 

 

 

 

 




Fri vers av Kape
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-07 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape