Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldsmyckade Pariserhjulet.

 

 

 

Uppe i det guldsmyckade Pariserhjulet, berusade på

lite kärlek, av några flaskor kalla.

 

Såg solen gå ner över en hufvudstad och

vi visste att natten var vår,

 

 

 

om vi tog den...




Fri vers av Kape
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-07 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape