Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han dansade sin egen vals.




Ingen bryr sig om han uppe på våning elva

Ingen orkar, allt handlar om egon, dem själva

När dörren inte längre öppnas när den skall

Ligger han död på våning elva, i sin hall

Men ingen märker någonting alls

För han dansade sin egen vals




Fri vers av Kape
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-07 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape