Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....kärleken


Det ska vara lätt...

Det ska vara lätt
som en morgonbris
befriande
som ett skratt
Värmande
som hand i hand
lyckligt
som en barfotapromenad
Lockande
som en för tidig present
frestande
som en pralin
Underbart
som när ett pussel har hittat hem




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-08 19:31



Bookmark and Share


    lory
ja eller hur..men inte alltid..vilka underbara rader...
2012-02-08

  Roger L Svensson
Den känns ny "som när ett pussel har hittat hem".
2012-02-08

  Ninananonia VIP
:) skönt när det är lätt :)
2012-02-08

  Birgitta Jacobsson
...fast det är inte alltid så lätt...
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP