Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




IBLAND

 

  

så känns det ibland

ensamt trots många

runt omkring

 

i vinternatten ser jag ut

genom fönstret ser inga

stjärnor himlen är grå

 

jag tycker om ensamheten

men bara när jag valt den

själv ensam bland många

andra då går jag min väg

 

så känns det ibland ensamt

och otryggt jag förstår mig

inte på mig själv många gånger

 

men kan ana att jag alltid

blev tystad när jag som litet

barn försökte säga något som

för mig var viktigt

 

sitter här i natten gatlyktan

lyser in genom mitt fönster

den ger skuggor på den vita

snön

 

i morgon ska jag försöka

att inte tänka alla negativa

tankar som förföljt länge nu

 

så nu är det dags att börja

tänka positiva tankar inte

lätt men det ska gå

 

 

 

 

anits 8 november 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-09 00:16



Bookmark and Share


  Maria T
Fin dikt om
tankar och känslor
fina tulpaner
2012-02-12

  Vici
Här sätter du nog ord
på mångas tankar och känslor
tror jag.

Texten ihop med den fina bilden
får mig att tänka
att man är som en solitär
bland andra solitärer.. ;-)

Fint och tänkvärt!
2012-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Innerst inne är jag egentligen inte ensam. Gud är med mig. Men som människa känner jag mig alltid ensam. Mer eller mindre.
2012-02-09

  Anya VIP
Jaa att känna sig ensam fast man har människor omkring sig känner jag igen. Diktarjaget är inte ensam om det. Kram!
2012-02-09

    sajo
Jag gillar din tulpanbild. Vet så väl hur du känner har det kämpigt själv med att veta ända in i det längsta får man förlängt på lönebidraget eller då kommer som du skriver

"negativa tankar" men du ska få en uppgift av mig. Jag har köpt en orkidée och av dig vill jag ha tips och råd. Jag ska fota den och komma över till dig någon dag om du vill ge mig lite tips???

Bra skrivet.
2012-02-09

  Bibbi VIP
Skriver under på Birgersdotter
2012-02-09

    Birgersdotter VIP
Väldigt fina tankar...ibland är det ej lätt
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP