Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Månen vid Jaramalds stuga


Månljussjö

Månens klara timma
tröstar svärtat vatten
med sitt silverblänk
du min månljussjö

Lyser klart sin strimma
genom svarta natten
lyser upp min bänk
lyser upp min ö.

Varma mjuka toner
ljuder genom natten








Fri vers (Fri form) av Jaramald
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-09 06:16



Bookmark and Share


  Magica VIP
Så fint!
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald