Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om.

 

 

Tänk om man inte tänkte alls

Vilken lättnad det skulle vara

Att bara göra utan tankar

 

Men, alltid ett men.

 

MEN vilken förlust för dig, ...

... för mig och för mänskligheten ...

 

om jag slutade tänka.




Fri vers av Kape
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-09 12:55



Bookmark and Share


  loou
gillar denna starkt!
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape