Piss OFF !

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piss OFF !




JAG HYLLAR VEM JAG VILL

jag hyllar vad jag vill

jag hyllar vem jag vill

och ingen tvingar dig

att läsa lilla mig

jag hatar allt du gör

och allt du lever för

men njuter också av

att jag de facto stör

 

 

LARZ GUSTAFSSON    9/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-09 18:19



Bookmark and Share


  Tini Tut
Det gör du rätt i.
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP