Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket längtan blir det..

Här hos mig
långt uppe i norr
Är längtan efter våren
inte vitsippehav
och tidig barmark
Utan vårvinter
värmande sol
Gnistrande snö
skidtur på sjön
Stanna upp
skratta mot ljuset
Känna värmen
jaga bort kylan
Takdropp
och en kaffetår
Mot solvägg
Känner våren
smyga närmare
Dag för dag.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-02-10 21:00



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
låter som en bra väntan, särskilt solvarm vägg i det vintervita :)
2012-02-11

  anits VIP
En mycket vacker text som andas
din längtan tills våren är hos dig
2012-02-11

  Ninananonia VIP
Mysigt :) längtar också efter just det :) hihi
2012-02-10

    ej medlem längre
känner igen från mina Norrbotttensår . . .ta med en ryggsäck med fika och sitta vid en lada ute på något fält . . .
2012-02-10

    ej medlem längre
Ord sprängfulla av längtan...som smittar av sig!
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP