Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken skrivs i bläck


Kärleken

Kärleken skrivs i bläck!
och man kan bara välja
mellan två saker:

att färga alla kläder i samma färg, eller...

att gå vidare, naken...




Fri vers (Fri form) av Jaramald
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-11 11:17



Bookmark and Share


  Jaramald
anilinrött!
Den tar vi! ;)
2012-02-11

  Minkki VIP
och bläck finns i många kulörer, havsgrönt, anilinrött, kungsblått... :)
slutet får extra min applåd för tolkbarheten
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald