Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Drömmer Längtar

 

drömmer längtar

efter sol och värme

vill så gärna byta utsikt

bara för ett par dagar

 

jag vet att det inte går

men att drömma kostar ingenting

drömmar är bra

när allt känns svårt och tungt

 

min dröm om sol värme

är en längtan jag burit med mig länge

en dag kanske det blir sant

 

morgondagen är och känns långt borta

vad som händer då

är det inte någon som vet

 

jag drömmer längtar

efter sol och värme

eller bara få se något annat

än mina tapeter

 

 

anits 13 februari 2012

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-12 16:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Eva Helene
2012-02-13

  Anya VIP
Joo ibland blir man less på det man har! Bra fångat.
2012-02-13

  Lars Hedlin
Inte långt kvar nu....
2012-02-13

    Ken Cassel
Fint Stina!
:)
Läs gärna min senaste
Sommaren är snart här
( Du är med där )

Kramar!
2012-02-12

  Eva Helene VIP
Sköna soliga drömmar - något annat än att bara se på tapeterna . . . Hoppas att du får ett härligt avbrott från detta en dag!
2012-02-12

  Larz Gustafsson VIP
Du får väl haka på sajo nästa gång...
2012-02-12

  Maria T
Visst längtar vi efter
sol och värme
2012-02-12

  poetryGirl
ja, så är det...även jag längtar till sol o bad!
2012-02-12

    Birgersdotter VIP
ja dröm ..kanske blir det verklighet..kram
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP