Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagssol

Morgonen lockar med sitt ljus
solen kikar fram över hustaken
Snön badar i värmen
lycklig att kylan släppt sitt grepp
En skön långpromenad
där sinnet ler ikapp med naturen
Motion natur vänskap
tre saker på en gång
På min kompispromenad
med dig




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-12 10:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart
2012-02-14

  Ninananonia VIP
Mysigt :) härligt.. sol
2012-02-12

  Anya VIP
Härligt vännen.
2012-02-12

  Rise Little One
Jag kan se den härliga bilden framför mig..

"där sinnet ler ikapp med naturen"
2012-02-12

  Yheela
underbar
2012-02-12

  LenaJohansson VIP
fint
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP