Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar

Om vi visste svaret
så enkelt
Men resan
kanske blev tråkig då




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-13 22:48



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Ibland kanske :) hih
2012-02-14

  anits VIP
Så kan det säkert bli
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP