Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns dom somalltid måste se ner på sina medmänniskor




Mina tankar en tisdag i februari

  

solen lyser så vackert

känner glädje

njuter

 

mina tankar

är

både här och där

 

tänker på

varför

det ska vara så svårt

 

jag är den jag är

orkar ibland

ibland tar tröttheten över

 

det är något jag inte rår på

försöker att inte tänka

på det

som gör ont

 

det går trögt att gå

det känns tungt

men snart

är jag hos mina vänner

hundarna

 

när jag öppnar dörren

möter dessa mina fyrfota vänner

glömmer jag

dom hårda orden

som sas

 

nu är jag hos vänner

och när jag ser ut genom fönstret

vräker snön ner

härinne har vi det

varmt och skönt

mina fyrbenta vänner

och jag

 

anits 15 februari 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-15 00:27



Bookmark and Share


  aol
du får en att längta efter en hund,
2012-02-19

  Bibbi VIP
Kramar Du ljuvliga!
2012-02-17

  Anya VIP
En fin text med både ljus och mörker. Kram till diktarjaget.
2012-02-15

  poetryGirl
djur är det finaste som finns
2012-02-15

  Eva Helene VIP
Kravlös kärlek och här hos hundarna kan du vara dig själv. Fint!
2012-02-15

    ej medlem längre
Allt Gott tilll Dig!/Birre
2012-02-15

    AA VIP
Fina uttrycksfulla rader..
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP