Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februarisnön

Snön viskar till molnen
vi är bra lika vi.
Snömoln på jorden
molntussar på himlen






Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-15 21:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivna rader
2012-02-16

  Ninananonia VIP
så fin :) molntussar :)
2012-02-15

    ej medlem längre
Gulligt!
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP