Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snökristaller

Snökristaller faller
i en virveldans
Glittrar och smälter in
i den tjocka vita mattan
runt mitt hus
Stjärnorna sjunger
en snöfallsmelodi




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-16 21:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert
2012-02-17

    ej medlem längre
Jag nästan kan höra den spröda musiken....så vackert!
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP