Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunden

Luften är tät
hjärtat klappar
Hoppet sjunger
stunden närvarande
Magkänslan säger
sanningen
Livet leker..




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-16 22:20



Bookmark and Share


  Yheela
Texten leker. ^_^
2012-02-17

  anits VIP
Så fint och känslosamt skrivet
2012-02-17

  M.A.J.R
väldigt fint skrivet
2012-02-16

    ej medlem längre
Mjuk känsla av livsglädje ger du här....härligt!
2012-02-16

  thyra
Fint!
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP