Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset

Vi har vandrat så länge i mörker
att ögonen vant sig
Vi märkte inte vad vi saknat
föränn det kom tillbaka
Lite mer för varje dag
kroppen tankar
och förundras
Nu är det ljust klockan fyra
Vi njuter av dagarna som
bara blir längre och längre
Nu kommer inte det täta mörkret
tillbaka föränn till hösten igen




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-17 20:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, det är verkligen skönt
2012-02-18

  Birgitta Jacobsson
Solen väcker våra livsandar! Visst är det härligt!
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP