Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

egen målning, bollar




RÖRAN

 

 

jag stannar upp

ser mig om

 

ser röran på köksbordet

orkar inte nu

 

låter det vara

imorgon är en ny dag

 

då kanske orken

och viljan finns

att rensa bort det som

inte behöver vara kvar

 

det har varit för mycket

några veckor

 

mitt i röran

stannar jag upp

tröttheten har tagit över

 

lite hjälp behöver jag

fråga det vågar jag inte

 

i morgon är en ny dag

då ser jag allt med andra

ögon

 

 

anits 17 februari 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-18 00:24



Bookmark and Share


  WLindholm
Jag har också dyslexi.

Fin skön dikt om det riktiga livet
i tankarna.
2012-02-29

  Bibbi VIP
Känner igen situationen.
2012-02-22

  Michaela Dutius
ja - imorgon är en annan dag...med nya krafter...och ny vilja-vackert fångat
2012-02-19

  Anya VIP
Ja kloka ord, morgondagen kom och med den andra ögon.
2012-02-19

  arja savela
Kram!
2012-02-18

    Birgersdotter VIP
Berör..be om hjälp fina du
2012-02-18

  Sofhia Wirström
fina rader. ibland blir det helt enkelt för mycket...man får vänta till nästa dag.
2012-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Så är det med ett översättningsarbete jag håller på med.
Intressant målning.
2012-02-18

  LassO
Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete.... brukar jag säga :=)
2012-02-18

  M M Mannheim VIP
Jag känner igen mig! Måste vakna före min fru på morgonen efter natten så jag hinner städa innan frun gör det.
2012-02-18

  aol
det är så svårt att fråga om hjälp, en vännen ibland måste man, kram,
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP